Erdoğan'dan İnce'ye: O neyle konuşacak?

Erdoğan'dan İnce'ye: O neyle konuşacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, burada bir konuşma yaptı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitinginde CHP’nin adayı Muharrem İnce’ye ilişkin “Biz eserlerimizle konuşuyoruz, o neyle konuşacak?” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şöyle;

YERE GÖMECEĞİZ: Birileri bir fitne fesat kaynatıyor. Bu ne biliyor musunuz? ‘Oyumu cumhurbaşkanına vereceğim ama parlamentoda AK Parti’ye vermeyeceğim.’ Böyle bir şeye siz ne diyorsunuz? Böyle bir şey olabilir mi? Bu oyunu da bozmaya var mıyız? Bu oyun, bu tezgah… Kimlerin olduğunu anlıyorsunuz. İnşallah bu münafıklar çetesini 24 Haziran’da hep birlikte yere gömeceğiz.

ESERLERİMİZ YENİ BAŞLAMADI: Birileri çıkmış diyorlar ya… ‘Cumhurbaşkanı adayı ekonomiyi iyi bilecek.’ Nerede o cumhurbaşkanı? O aday nerede? Ziya Paşa ‘Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’ diyor. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Biz eserlerimizle milletin karşısındayız. Bilemiyorum ana muhalefetin adayı ne ile milletin karşısında. Bizim bu millete, bu ülkeye eser verişimiz yeni başlamadı. Ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığla başladı. Başbakanlığımla devam etti. Cumhurbaşkanlığımızla da devam ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum