Emine Şenyaşar gözaltına alındı

Emine Şenyaşar gözaltına alındı

Urfa Adliyesi önünde “adalet” talebiyle oturma eylemini sürdüren Emine Şenyaşar, gözaltına alındı.

Ak Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumalarıyla yaşanan silahlı kavganın ardından eşi Hacı Esvet Şenyaşar ile çocukları Adil ve Celal Şenyaşar’ı kaybeden Emine Şenyaşar, Urfa Adliyesi önünde “Adalet” talebiyle başlattığı oturma eyleminin 7’nci gününde gözaltına alındı.

Anne Şenyaşar, “kamu görevlisine hakaret ettiği” iddiasıyla gözaltına alınarak, Urfa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Urfa Barosu Başkanı Abdullah Öncel, yapmış olduğu açıklamada gözaltına alınan anne Şenyaşar için, “Bir iddia üzerine ifadesini almak için gözaltına aldılar. Ben olayın takipçisi olacağım” dedi.

Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Ferit Şenyaşar’ın, adliye önündeki eylemi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.