Dört büyük kulüpten istismar tepkisi

Dört büyük kulüpten istismar tepkisi

Tarikat şeyhinin 6 yaşındaki kızını ‘evlendirdiği'nin ortaya çıkmasının ardından Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da istismara karşı seslerini yükseltti: 6 yaşında sadece çocuk olunur!

İsmailağa Cemaati’nin kollarından Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını müridiyle ‘evlendirme' adı altında istismarına önayak olduğuna ilişkin davanın ortaya çıkmasının ardından dört büyük spor kulübü çocuk istismarına karşı tavırlarını gösterdi.

Galatasaray Kulübü sosyal medya hesaplarından #BenDahaÇocuğum etiketiyle "Çocuk olmaya hakkım var!", Fenerbahçe "ÇOCUKLAR her şeyimiz!", Beşiktaş #Daha6Yaşında etiketiyle "Rezalet", Trabzonspor ise "6 yaşında sadece çocuk olunur!, Çocuklar çocuk kalsın" paylaşımı yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.