Dört bakanlık yeni 'kira' düzenlemesini görüştü

Dört bakanlık yeni 'kira' düzenlemesini görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine ve Maliye, Adalet ile Ticaret bakanlıklarından yetkililer bir araya gelerek, kira artış oranlarına ilişkin yapılması planlanan düzenlemeyi görüştü.

Yükselen konut fiyatları ve fahiş kira artışlarıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı yetkilileri, yapılacağı duyurulan ortak çalışma için bir araya geldi. 

Toplantı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında basına kapalı olarak yaklaşık 2 saat sürdü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş ile Ticaret Bakanlığı'ndan ilgili bürokratların katıldığı toplantıda, kira artış oranları ve kiralama hükümlerine ilişkin düzenlemenin görüşüldüğü açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.