Demirtaş'tan provokasyon uyarısı: Size güveniyorum

Demirtaş'tan provokasyon uyarısı: Size güveniyorum

Demirtaş üç ayrı paylaşımında "Ciddi manipülasyon ve algı operasyonları gelecek gibi görünüyor" diyerek "Ne olursa olsun seçimi kazanmaktan başka bir şeye odaklanmayın" ifadelerini kullandı.

CHP'den gelen, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'sahte video ve ses kayıtları' üretmek için harekete geçildiği yönündeki iddiaların ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından 'provokasyon' uyarısı yaptı.

Demirtaş üç ayrı paylaşımında "Ciddi manipülasyon ve algı operasyonları gelecek gibi görünüyor" diyerek "Karalama amaçlı videolar dolaşıma sokulursa kime yönelik olduğuna bakmadan o videoları izlemeyin, yaymayın" dedi. Demirtaş "Ne olursa olsun seçimi kazanmaktan başka bir şeye odaklanmayın" ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın paylaşımları şöyle: 

"Ciddi manipülasyon ve algı operasyonları gelecek gibi görünüyor. Tanımadığınız ya da trol olduğu belli olan veya iktidar çevrelerinin hesaplarından yayılan hiçbir şeyi, LÜTFEN GÖRMEYİN, DUYMAYIN, YAYMAYIN VE PAYLAŞANLARI ENGELLEYİN. Size güveniyorum.

Karalama amaçlı videolar dolaşıma sokulursa kime yönelik olduğuna bakmadan o videoları LÜTFEN İZLEMEYİN, YAYMAYIN VE PAYLAŞANLARI ENGELLEYİN. Her türlü kışkırtıcı şeye karşı göstereceğiniz tepki sakin olmak ve herkesi sakin olmaya çağırmak olsun. Size güveniyorum.

Tanınmış kişilerin hesapları ele geçirilerek veya şimdiye kadar size güven vermiş hesaplar üzerinden provokasyonlar yapılabilir. LÜTFEN GÖRMEYİN, DUYMAYIN, YAYMAYIN VE PAYLAŞANLARI ENGELLEYİN. Ne olursa olsun seçimi kazanmaktan başka bir şeye odaklanmayın. Size güveniyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.