Demirtaş: Ezilenlerin direnişi karşısında faşizm dağılma ve çöküşle yüz yüze kaldı

Demirtaş: Ezilenlerin direnişi karşısında faşizm dağılma ve çöküşle yüz yüze kaldı

TÖP kongresine mesaj gönderen Selahattin Demirtaş, “Ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için mücadele yürütüyoruz” dedi.

Edirne Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) kongresine mesaj gönderdi.

Kongrenin başarılı geçmesini dileyen Demirtaş, “Türkiye'de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur” dedi.

Demirtaş'ın mesajı şöyle:

“Toplumsal Özgürlük Partisi'nin kongresi vesilesiyle divanı, sevgili delegeleri ve tüm katılımcıları yürekten selamlıyorum.

Türkiye'de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur. Kongrenizin başarılı geçmesini umuyor, bu vesileyle tüm yönetim kadrosuna başarı dileklerimle birlikte dayanışma duygularımı iletiyorum.

Toplumsal Özgürlük Partisi'nin bütün gönüllü ve emekçilerine, siz değerli dostlara Edirne Hapishanesinden en sıcak selam sevgilerimi gönderiyor, kongrenizi selamlıyorum.” 

 

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş (@hdpdemirtas), Edirne F Tipi Cezaevi'nden gönderdiği mektup ile "21. Yüzyıl Devrimci Komünist Öznesinin İnşası İçin" Toplumsal Özgürlük Partisi Konferansı'nı selamladı.

Zindanlar yıkılsın, tutsaklara özgürlük! pic.twitter.com/dogZuGN9Dp

— Toplumsal Özgürlük Partisi (@toplumsalozgur) August 21, 2021

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum