DEM Parti'den Levent Gültekin'e: Düpedüz seviyesizlik ve tetikçilik

DEM Parti'den Levent Gültekin'e: Düpedüz seviyesizlik ve tetikçilik

DEM Parti, gazeteci Levent Gültekin’in Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan hakkında kullandığı ifadeleri kınadı. Parti tarafından yapılan açıklamada, söz konusu ifadelerin gazetecilikle bağdaşmadığı vurgulandı.

 

DEM Parti açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Levent Gültekin’in Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan hakkında sarf ettiği sözleri kınıyoruz. Bir gazeteciye yakışan şey fikir üretmek, eleştiri yapmaktır; hakaret etmek değil. Bir siyasi partinin eş genel başkanına ‘hödük’ gibi ifadelerle saldırmak gazetecilik değil düpedüz seviyesizliktir. Halk iradesini temsil edenler hakkında böyle bir üslupla konuşmak gazetecilik değil bu ülkenin hiç de ihtiyacı olmayan bir zihniyetin tetikçiliğini yapmaktır.

Bu dili kullanmayı alışkanlık haline getiren bu had bilmez şahsiyetin bugüne kadar muktedire boyun eğdiğini ama muhalife hakaret etmekten geri kalmadığını herkes çok iyi bilmektedir. Gültekin gazetecilik etiği ve ilkelerini hiçe saymakta, bir meczup ve trol gibi hareket etmektedir. Kendisine bir kez daha hatırlatıyoruz: Hakaret ile gazetecilik yapılmaz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.