Davutoğlu: İçişleri Bakanı istifa etmeyi beceremiyor

Davutoğlu: İçişleri Bakanı istifa etmeyi beceremiyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, “İçişleri Bakanı malum istifa etmeyi beceremiyor. Bir dakika beklenmeden görevden alınmalı ve yargı süreci başlamalıdır” çağrısında bulundu.

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından gözler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çevrildi. Bakanların savcılar tarafından soruşturulamayacak olmasına rağmen Peker'in iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulunan Soylu'ya istifa çağrısı yapılıyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında dile getirdiği iddiaların araştırılması için savcılığa başvurdu.

Davutoğlu: Bir dakika beklenmeden görevden alınmalı ve yargı süreci başlamalıdır

“Türkiye’yi 90’ların çeteleri yönetemez" diyen Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'nun görevden alınması yönünde çağrıda bulundu.

Davutoğlu'nun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Susurluk'ta en küçük iddialar istifa sebebi olmuştu. Siyaset-Mafya-Medya ilişkilerinde 90’lardan beter durumdayız. İçişleri Bakanı malum istifa etmeyi beceremiyor. Bir dakika beklenmeden görevden alınmalı ve yargı süreci başlamalıdır. Türkiye’yi 90’ların çeteleri yönetemez!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.