CHP'nin İstanbul adayı yeniden İmamoğlu oldu

CHP'nin İstanbul adayı yeniden İmamoğlu oldu

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul için başkan adayı, yeniden Ekrem İmamoğlu gösterildi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve partililer katıldı. Geçen 5 yılda gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin konuşan İmamoğlu, "Hazır mıyız? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olabilmek için kendinize güvenmeniz yetmez. Ekibinize, partinize, örgütünüze, vizyonunuza, ve elbette ki en başta 16 milyon İstanbullunun aklına ve vicdanına da güvenmeniz gerekir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.