CHP'den Soylu'ya cevap

CHP'den Soylu'ya cevap

Kılıçdaroğlu'na "Sarhoş narasıyla 'heyyt!' demiş çok korktuk" diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya CHP'den yanıt geldi: "Mafyanın şamar oğlanı haline gelen @suleymansoylu itibarını hakaretle kurtaramaz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret içerikli tweetle seslenen İçişleri Bakanı Soylu'ya CHP Grup başkanvekillerinden karşılık geldi.

Twitter hesabından Soylu'ya cevap veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: "Ne o Peker'in Sülü'sü mafyaya diklenemeyince bize mi yükselir oldun! Efendine sadık kal otur. Yoksa layık olduğun gibi cevap veririz... @suleymansoylu" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da: "Mafyanın şamar oğlanı haline gelen @suleymansoylu
kaybettiği itibarını hakaret ve iftira ile kurtaramaz. Önce mafyadan 10 Bin Dolar alan milletvekilini açıkla. Hesabı millet soracak. #Azkaldı" paylaşımı yaptı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Twitter'dan "Tüm suçluların koruyuculuğunu üstlenen Suçişleri Bakanı'na söylüyorum; genel başkanımızla değil suçlularla mücadele et! Suçlulara şefkatli; öğrencilere, işçilere, hak arayanlara gaddar olmayı bırak! O kirli ağzına partimizi de genel başkanımızı da bir daha alma! HADSİZ!!!" mesajını paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.