CHP lideri Kılıçdaroğlu Et ve Süt Kurumu’na alınmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Et ve Süt Kurumu'nun Ankara'daki binasına alınmadı.

Et ve Süt Kurumu'na ziyaretinin amacının "çocukların haklarını savunmak" olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, kurumun önünde yaptığı basın açıklamasında "Bütün anneler çocuklarının iyi beslenmesini ister. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi lazım" dedi.

Ramazan Bayramı'nın ardından mitinglere yeniden başlayacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Benim yaptığım çağrı hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi içindir. Ben Türkiye'nin itibarını koruyorum. Et ve Süt Kurumu çiftçinin, üreticinin yanında olmalı" diye konuştu.

CHP lideri, dün Twitter'da yaptığı paylaşımda kurumdan randevu talep ettiğini ancak talebine karşılık bir geri dönüş alamadığını paylaşmıştı.

Kılıçdaroğlu, Twitter mesajında, "Evlatlarımızın beslenme hakkını konuşmak için yarın (bugün) saat 10.00'da devletimizin şerefli bürokratlarına gideceğim" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.