Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi

Bunalıma giren buzağısını arabayla gezdirdi

Sivas'ta bir kişi, yem yemeyen buzağısının depresyona girdiğini düşünüp hayvanı arabasıyla şehir turuna çıkardı. Buzağı, sahibiyle birlikte araçla yayla ve şelale gezisi yaptı.

'ın Gemerek ilçesinde yaşayan Aydın Koçyiğit, ahırda yem yemeyen ve bunalıma girdiğini düşündüğü buzağısını gezdirmek istedi.

Kolları sıvayan Koçyiğit'in aklına buzağısını aracına bindirip tur attırmak geldi. Koçyiğit, aracının arka koltuğuna bindirdiği buzağıyla şehir turu attı.

Sızır Şelalesi ve Çat yaylarına giden Koçyiğit, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

''MORALİ BOZUK AMA İDARE EDECEK''

Aydın Koçyiğit, gezdirip stres attığını söyleyerek, “Yem pahalandığından dolayı strese ve bunalıma girdi. Onları da gezdirmek zorunda kalıyoruz. Sızır Şelalesi'ne götürdüm, Çat Yaylası'na götürdüm. Gezdirdim stres attı biraz. Yine morali bozuk ama idare edecek Bunlar bizim canımız ciğerimiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.