Bebeğini camdan atan kadın tutuklandı

Bebeğini camdan atan kadın tutuklandı

İstanbul'da doğum yaptıktan sonra bebeğini camdan atan Sevara Bahramova tutuklandı. Bahramova'nın ifadesinde "Bebek ölü doğdu korktum, poşete koyup aşağı bıraktım. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde doğum yaptıktan sonra bebeği camdan atan Sevara Bahramova tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, olay 31 Ocak günü, saat 04.00 sıralarında Bahçelievler'in Merkez Mahallesi'ndeki binada meydana geldi. Binanın camından bahçeye atılan bir poşetin içinde bebek olduğunu fark edenler durumu polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis, yeni doğan bebeği camdan bahçeye atan kişinin, Türkmenistan vatandaşı Sevara Bahramova olduğunu belirledi. Gözaltına alınan ancak doğum yaptığı için hastaneye kaldırılan Bahramova'nın olayın yaşandığı evde temizlikçi olarak çalıştığı, doğum yaptıktan sonra bebeği bir poşete koyarak aşağı attığı tespit edildi. 

Hastanede tedavisi tamamlamam Bahramova, ifadesi için emniyete götürüldü. Bahramova'nın verdiği ifadesinde, "Hamile olduğumu bilmiyordum. Birden ağrılarım başladı. Sonra doğum yaptım. Bebek ölü doğdu ben de korktum, bebeği poşete koyup aşağı bıraktım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

Bahramova emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Burada ifadesi alınan Bahramova mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.