Bayramın 3 günlük bilançosu: 26 ölü, 3 bin 590 yaralı

Bayramın 3 günlük bilançosu: 26 ölü, 3 bin 590 yaralı

Kurban Bayramı’nın ilk 3 gününde meydana gelen trafik kazaları sonucunda 26 kişi yaşamını yitirdi.

 

 

Kurban Bayramı’nın ilk 3 gününde meydana gelen trafik kazaları sonucunda 26 kişi yaşamını yitirdi, 3 bin 590 kişi de yaralandı.  Konuya dair sanal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şunları belirtti: 

 

“Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde (Perşembe, Cuma ve Cumartesi) 2 bin 238 trafik kazası meydana geldi. 26 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. 3 bin 590 vatandaşımız ise yaralandı. Bayramın ilk 3 gününde trafik ekiplerimizce, 1 milyon 351 bin 653 araç denetlendi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.