Bakan Nebati, 2 bin gelir uzman yardımcısı alınacağını açıkladı

Bakan Nebati, 2 bin gelir uzman yardımcısı alınacağını açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, şubat ayında gelir uzman yardımcısı alımının yapılacağını duyurdu. Nebati, "2 bin kadronun müjdesini veriyoruz" ifadesini kullandı.

Hazine ve  Bakanı , Twitter adresi üzerinden bir açıklama paylaştı.

Bakan Nebati, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına girerken ülke ekonomisindeki hedeflerini başarıya ulaştıracak yeni çalışma arkadaşları için yeni kadroları duyurmak istediklerini belirtti.

Nebati, "Bu kapsamda, 2023 yılı Şubat ayında gelir uzman yardımcısı alımının yapılacağı 2 bin kadronun müjdesini veriyoruz" değerlendirmesinde bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.