Bahçeli ‘Tik Tok rezaleti’ demişti: ‘Laz Kızı’ yanıt verdi

Bahçeli ‘Tik Tok rezaleti’ demişti: ‘Laz Kızı’ yanıt verdi

MHP lideri Devlet Bahçeli, TikTok'ta müstehcen yayınlarla para toplayan 'Laz kızı' lakaplı kadının yaptıklarını "Rezalet" olarak yorumladı. ''Laz kızı'' kullanıcı adlı G.D. "Benden daha kötüleri var. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım"

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin bugünkü Meclis grup toplantısında Türkiye’de son günlerde gündem olan milyon dolarların kaybedildiği ve "Fatih Terim Fonu" olarak adlandırılan dolandırıcılık olayını, Dilan-Engin Polat soruşturmasını ve Tik Tok fenomenlerini değerlendirdi

TikTok'ta müstehcen yayınlarla para toplayan “Laz kızı” lakaplı kadının yaptıklarını, "Tik Tok rezaleti ise salgın gibi yayılmaktadır” diye değerlendiren Bahçeli, “Hakeza, siyasetin üzerine çöken taciz ve yolsuzluk iddiaları, sancılı ilişki ağlarını deşifre eden itiraflar, samimiyet ve sorumluluk anlayışıyla ifade etmeliyim ki yalnızca muhataplarına değil Türkiye'mize haddinden fazla zarar vermektedir" dedi.

Müstehcen videolar çekerek TikTok hesabında paylaşan 35 yaşındaki “Laz Kızı” kullanıcı adlı G.D., kısa sürede gündem olmuş ve 1 saatte 100 bin lira topladığı öğrenilmişti. Gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadının 5 aylık hamile olduğu belirtilmişti.

Show Haber ekibine konuşan ve kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki... Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki" dedi.

Yaptığını da savunan G.D., "Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.