Bahçeli, HDP ve TTB'nin kapatılmasını istedi

Bahçeli, HDP ve TTB'nin kapatılmasını istedi

MHP Lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP'yi, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu ve TTB'yi hedef aldı. HDP'nin kapatılması çağrısını yineleyen Genel Başkan, bu defa TTB'nin de kapatılmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) hedef alan açıklamalarda bulundu. 

"Biz TBMM’de terörist istemiyoruz" diyen Bahçeli, "Terör örgütüne eleman devşiren HDP’yi, Türk siyasi ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. AYM’nin görevini de yapmasını bekliyoruz. Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, sonra da karşımıza geçip demokrasi özgürlük insan hakları barış ezberlerini utanmadan sıralayacaklar. Bu ne kepazeliktir ne pişkinliktir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli ayrıca Anayasa Mahkemesi’ne de (AYM) “Görevini yapmasını bekliyoruz” diyerek çağrı yaptı.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında fezleke hazırlanmasına da değinen Bahçeli, "Dokunulmazlığı kaldırılmalıdır. Terörist sevdalıları Meclis koridorlarındadır" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yüklenen Bahçeli, "DİAYDER yöneticileriyle toplantı yaptı mı, yapmadı mı?" dedi.

Bahçeli’nin hedefinde bu hafta Türk Tabipleri Birliği de (TTB) vardı. "Türk Tabipleri Birliği, bugün değilse ne zaman kapatılacaktır?" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları özetle şöyle:

“Biz TBMM'de terörist istemiyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren sözde Kürdistan propagandasıyla sınırları kevgire çeviren HDP'yi siyaset alanında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin görevini yapmasını bekliyoruz. 

"İblis'e piyonluk yapan bölücü terör uzantılarının, tertemiz millet iradesiyle tecelli etmiş, ordular kurup, ordular yönetmiş, Milli Mücadele'yi cesaretle yürüterek devlet kurmuş TBMM'de bulunması züldür, zulümdür, zillettir.

“29 Nisan 2017'de TSK'mızın operasyonuyla imha edilen 4 teröristten birinin HDP'li kadınla nasıl karanlık münasebet kurduğu belli olmuştur. Bu bölücü milletvekili hakkında lazım gelen hukuki takibat, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili tasarruf derhal temin ve tekemmül etmelidir. 

"Terörist sevdalıları, Meclis koridorlarındadır. Kamplara gidip gelen insanlık defoları, ihaneti tevzi eden terör trafoları, Meclis sıralarındadır. Bu kadar şehit veriyoruz, bu kadar acı yaşıyoruz, bir HDP'linin çıkıp da terör saldırılarını kınadığını, şehitlerimize rahmet dilediğini, hunhar eylemleri reddettiğini bileniniz, işiteniniz var mıdır?

"Irak ve Suriye'ye asker gönderilmesini uzatan tezkere TBMM'de oylanırken CHP hayır dedi mi, dedi. Bu tezkereye HDP hayır dedi mi, kuşkusuz hayır dedi. İYİ Parti kerhen evet dedi mi, bu da oldu. O halde CHP Genel Başkanı kuyruklu yalana nasıl başvurabiliyor? Kılıçdaroğlu'na bakarsanız Suriye'ye barış getireceğiz yalanını dinlersiniz. Neden bizim askerimiz Suriye'de şehit olsun diyen, Irak ve Suriye tezkerelerine hayır oyu kullanan Kılıçdaroğlu mu terörle mücadeleyi destekliyor?

"Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden teftiş sürecinde görevli müfettişlere ateş püskürüyor. İmralı canisi tarafından kurulan PKK ve KCK yapılanması arasında yer alan DİAYDER referansıyla işe alınanların destekçisi Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bize Saray'ın sözcüsü diyen Kılıçdaroğlu, Kandil'in tedarikçisidir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor mu, geçmiyor mu? Bu zat DİAYDER yöneticileriyle toplantı yaptı mı, yapmadı mı?

"Saklanma Kılıçdaroğlu, çık karşımıza mertçe söyle, adamsan bu soruların cevabını ver. Yalan söylemek vicdanı müebbet hapse mahkum eden suçtur.

“Kazakistan'daki yasa dışı gösterilerde FETÖ parmağını çok iyi araştırmak acildir, elzemdir. Bu casus terör örgütünün hedef ülkelerde nasıl maşa gibi kullanıldığını en iyi bilen ve tanıyan ülke Türkiye'dir. Sorun sadece Kazakistan'ın değil, Türk’üm diyen herkesin sorunudur. Kardeşimiz zordaysa onun yanında durmak, onunla dayanışma içine girmek milli itibarımızın şüphe götürmez gerçeğidir. Bu Kazakistan'da olan yarın Türkiye'de denenmek istenecektir.

“Türk Tabipleri Birliği isimli tıbbın yüz karası örgüt Türkiye'yi kötülemekten başka bir işe yaramadığını defalarca ispat etmiştir. Acil kullanım onayı alan, TURKOVAC aşısının Faz-1, Faz-2, Faz-3 çalışmalarının olmadığını iddia eden bu örgüt koronavirüsün Omicron varyantı gibidir. 

“Ülkesine bu kadar yabancılaşan, böylesi bir meslek örgütünün halen faaliyetlerine devam ediyor olması esef vericidir. TURKOCAC'ın 3 faz çalışmasının yapılmasına rağmen bunu inkar etmek düpedüz yalancılıktır. Türk Tabipleri Birliği bugün değilse ne zaman kapatılacaktır?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.