Baba kendini yakmak istedi

Baba kendini yakmak istedi

Sağlık Bakanlığı önünde yapılan ambulanslı eylemin ardından bu kez SMA hastası bebeği bulunduğunu söyleyen bir baba, ilaçların devlet tarafından karşılanması talep ederken kendini yakmakla tehdit etti.

Bakanlık önünde yapılan ikinci eylemde SMA Tip 1  hastası bebeği bulunduğunu söyleyen Atakan Altunöz Bakan Fahrettin Koca ile görüşmek istedi. 

Sağlık Bakanı gelmezse kendisine zarar vereceğini söyleyen baba Altunöz, "Sağlık Bakanı buraya gelecek. Benim evladım can çekişiyor" dedi.

SMA hastaları için ilaçların devlet tarafından karşılanmasını talep eden Altunöz, ‘bakanla görüşmek istiyorum kendimi yakarım’ diye bağırdı.

Eylem sırasında elinde tuttuğu madenin gözü sıçraması nedeniyle tedavi gören Altunöz’ün ifade için Balgat Polis Karakolu’na götürüleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.