Asmina Vestel'de indirim!

Asmina Vestel'de indirim!

Hakkari'nin beyaz eşya markasının merkezi olan Asmina Vestel'in indirim kampanyası sürüyor.. İstediğiniz ürün vade farksız peşin fiyatına 15 ay taksit seçeneği Asmina Vestel'de bize uğrayın pişman olmazsınız.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her dönem başlattığı farklı indirim kampanyaları ile müşterilerinin yüzünü güldüren Asmina Vestel yeni bir indirim kampanyası başlattı.

Tüm beyaz eşya çeşitlerinin yanı sıra istediğiniz ürünü 15 ay taksitle ödeme imkanı Asmina Vestel'de

Teknolojilerimiz her eve girsin, herkese ulaşsın, Hepimizin daha konforlu anları, daha güzel günleri olsun diye; Biz durmadan çalışıyoruz, en iyiyi, en yeniyi arıyoruz. Ve her defasında aynı cümleyi kuruyoruz. Siparişin göz açıp kapayıncaya kadar evinde Vestel'le olur, Neden Olmasın.

Kampanya Mart ayı boyunca geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, seçili buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, klima, derin dondurucu, ankastre fırın, ankastre ocak ve solo fırın kategorileri yanında seçili TV alımında toplam peşin tutar üzerinde indirim uygulanacaktır.

Kredi kartı limiti yok, kredi kartı kullanımı yok, kefil şartı yok. Fiba Bank yok, Aktif Bank Yok, Finans Bank yok, EFT, İBAN, PTT Bank kullanımı yok. Yerinde ve elden taksit ödeme zamanı Asmina Vestel’de.

Hemen Ürünleri İnceleyin. Aradığınız Uyum ve Şıklık Asmia Vestel'de!

Bu fırsattan yararlanmak isteyenleri AHS karşısı Belediye dükkanları ASMİNA’a Vestel’e bekliyoruz.

İletişim: 0541 211 05 33

1-003.jpg2-002.jpg3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.