'Allah belanızı versin, ben bir bilim adamıyım

'Allah belanızı versin, ben bir bilim adamıyım

Sosyal medyada yapılan paylaşıma sert tepki gösteren eski bakan Nureddin Nebati, "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım" dedi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Esenler Belediyesi bünyesinde 2012 yılında kurulan Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nin bilim kurulu üyesi olması sosyal medyada tartışmaya neden oldu.

Bilim kurulu üyeliği hakkında çok sayıda paylaşımda bulunulan Nebati, bir kullanıcıya "Allah belanızı versin. Ben bir bilim adamıyım" diye ekledi.

Bir kullanıcının Özlem Zengin, Nurettin Nebati ve İhsan Aktaş gibi isimlerin aylık 200 bin TL aldığı yönündeki paylaşımına tepki gösteren Nebati, şu yanıtı verdi:

“Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım.

2012 yılından beri harika işler yapan şehircilik ve kentleşme politikalarına akademik katkılar sunan bilim kurulunda bulunmam sizi niye rahatsız ediyor.

Üstelik bu çalışmaları herhangi bir ücretle değil tersine aklımızın zekatı diye tamamen ücretsiz yapmış biriyim. Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.