Akşener'den 'sözde öğrenci' tepkisi: Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz

Akşener'den 'sözde öğrenci' tepkisi: Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz

İYİ Parti lideri Meral Akşener, barınma sorunu yaşayan binlerce öğrenciyi 'sözde öğrenci' diyerek hedef gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurtlardaki kapasitenin yetersizliği ve yüksek kiralar nedeniyle barınma sorunu yaşayan ve bu duruma dikkat çekmek için çeşitli eylemler düzenleyen öğrencilere 'sözde öğrenci' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi. 

Meral Akşener, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın açıklamalarına ait görüntüleri paylaşarak, ''Sayın Erdoğan ile Haftanın Teröristi programına hoş geldiniz… Kendi öğrencine bakamayacaksın, yurt imkânı sağlayamayacaksın, sosyal devlet olamayacaksın; ama suçlu öğrenci olacak öyle mi?'' diye yazdı. --

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.