Akşener Partisi'nin grup toplantısında konuştu

Akşener Partisi'nin grup toplantısında konuştu

Meral Akşener: Kendi milletini dinlemeyenler bir gün ABD, ertesi gün Rusya'nın dediklerini yerine getiriyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

"Libya ile anlaşmaya evet, ama Mehmetçiğimizi Libya çöllerinde iç savaşa göndermeye hayır dedik."

"Kendi milletini dinlemeyen sayın Erdoğan’ı dostu Putin ikna etmiş. Kendi milletini dinlemeyenler bir gün ABD’den, ertesi gün Rusya’dan gelenlerin dediklerini hemen yerine getiriyor."

"Türkiye, milli menfaatleri için her yere asker gönderebilir. Ben barış için asker gönderilmesine karşı değilim. Benim karşı olduğum bunun diplomasiye aykırı olmasındandır, askerlerin hayatını hiçe sayarak yapmasıdır."

"O ülkenin iç işlerinden sana ne? Darbeci dediğin yakında işbaşına gelirse ne yapacaksın? Suriye’yle, Mısır’la, Libya’yla kanlı bıçaklı. Akdeniz’de tek dost kalmayınca ne yapacaksın?"

"Kendi evlatlarına kıymayıp milletin evladını ateşe atandan milli de yerli de olmaz. Milletine kulak asmayıp başka ülkelerin lafını dinleyenden yerli de olmaz milli de olmaz."

Kanal İstanbul: Milletin sırtına binecek

"Bir tartışma konusu da Kanal İstanbul. Uzmanlar uyarıyor ama Erdoğan ille de yapacağız diyor. Herkes bu kadar karşı çıkıyorken neden bu kadar ısrarcısınız?"

"Köprülerde olduğu gibi burada da hazineden gemi geçiş garantisi verecekler. O devasa paralar milletin sırtına binecek."

"İstanbul’u Ekrem İmamoğlu kazandı diye Kanal İstanbul ile İstanbulludan intikam alıyor."

Libya tezkeresi: Türkiye'nin stratejisi ne?

'Ekonominin hali ortadayken gençler neye güvenip de evlenecek?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, gençlerin erken yaşta evlenmemesine yönelik “Genç yaşta evlenmiyorlar. Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da evde kalıyor. Böyle bir şey olabilir mi?" sözlerine istinaden Akşener şöyle konuştu:

"Nasıl ki, çalışanlar emeklilikte yaşa takıldıysa gençlerimiz de damadının dahiyane ekonomi politikalarına takıldı. Sorarım sana ekonominin hali ortadayken gençler neye güvenip de evlenecek?
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.