Akşener ile Kılıçdaroğlu iftarda bir araya geldi

Akşener ile Kılıçdaroğlu iftarda bir araya geldi

İYİ Parti lideri Başkanı Meral Akşener ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu iftar yemeğinde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'in Anneler Günü'nü de kutladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu'nun davetiyle gerçekleşen iftar yemeği için Akşener, "Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'in Anneler Günü'nü de kutladı.

Akşener'in sosyal medya hesabından yaptığı iftar yemeğiyle ilgili paylaşımı şöyle:

"Bu akşam iftarımızı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptık. Gösterdikleri misafirperverlik için kendilerine teşekkür ediyorum."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Mukaddes olan bu ayda, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın @meral_aksener ile iftarda buluştuk. Meral Hanım’ın Anneler Günü’nü de kutladım. Hayatın manevi zenginlikleri hepimizin olsun!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.