Akşener Covid-19'a yakalandı

Akşener Covid-19'a yakalandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in korona virüsü testi pozitif çıktı. Akşener, eşiyle birlikte 1 hafta karantinada olacaklarını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korona virüsüne (Covid-19) yakalandı. 

Twitter hesabından açıklama yapan Meral Akşener, eşi Tuncer Akşener'le 1 hafta boyunca karantinada olacaklarını belirtti. 

Akşener, "Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam" ifadelerini kullandı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Akşener için Twitter hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı: "Koronavirüs testi pozitif çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da "Koronavirüs testi pozitif çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener hanımefendiye ve kıymetli eşi Tuncer beyefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da "Koronavirüs testi pozitif çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19 test sonucu pozitif çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.