Akdeniz Balıkçılıkta yüzde 20 indirim

Hakkari’nin Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısında hizmet veren ve her çeşit balığın bulunduğu Akdeniz Balıkçılık yüzde 20 indirim başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi Fakülte Derslikleri karşısındaki adresinde bulunan Akdeniz Balıkçılık canlı alabalık ve diğer balık çeşitleri hizmetinizde.

Hem balıkçılık hem de kırmızı et sektöründe hizmet veren ve yaptığı indirim kampanyaları ile dikkat çeken Hakkarili Genç Girişimci Orhan Karagöz artan fiyatlara inat indirim yapmaya devam ediyor.

3-001.jpg

Çupra, hamsi, levrek, sarıkanat çeşitlerinin yanı sıra canlı alabalık ve Van Balığının bulunduğu Akdeniz Balıkçılıkta taze ve cebinize uygun fiyata balık almanız mümkün.

Şuan iki işletmeyi birlikte idare ettiğini anlatan Orhan Karagöz, balıkta büyük bir indirim yaptıklarını belirtti. 

1-001.jpg

Van Balığını15, istavriti 20, hamsiyi ise 25 TL'ye sattıklarını söyleyen Karagöz, en iyi balığı en ucuz fiyata sunmaya başladıklarını ve ürünlerde yüzde 20 indirime gittiklerini anlattı. 

2-001.jpg

Tüm balık çeşitlerinde ücretsiz temizlik yapıyoruz diyen Karagöz, koronavirüs sürecinde sağlıklı beslenmenin önemli olduğunu bunun için de balık tüketmenin bir gereklilik olduğunu söyledi.

Hijyen – maske ve mesafe kuralının gözetildiği Akdeniz Balıkçılıkta dileyen müşteri canlı alabalığını havuzdan seçebilir.

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Taş apartmanı Kat: 1 No: 39-Hakkari

İLETİŞİM: 0545 622 43 98

5.jpg

4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.