AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçim ekibiyle konuşması sosyal medyada paylaşıldı.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında adı geçen AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum'un ekibiyle adaylık konuşması ortaya çıktı. 

Sosyal medyada paylaşılan videoda Murat Kurum, "Bu yola ekibimizle, arkadaşlarımızla çıkacağız. 16 milyon İstanbullu için çıkacağız. İstanbul'un bu karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle, tüm arkadaşlarımızla sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız" dedi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ismi de anılıyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı dahil çok sayıda adayı açıklayacaklarını söylemişti. Erdoğan'ın bugün İstanbul'un da arasında olduğu 28 ilin adaylarını telefonla arayarak, aday gösterildiklerini tebliğ ettiği belirtilmişti. 

MURAT KURUM KİMDİR?

7 Mayıs 1976 tarihinde Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya gelen Murat Kurum, memur bir ailenin oğludur. Annesi Kızılcahamamlı ev hanımı Satı Kurum, babası Konyalı memur Mehmet Kurum'dur.

Murat Kurum'un Dilek isminde ablası, Didem isminde de bir kız kardeşi bulunuyor. Şengül Hanım ile evli olan Kurum'un 3 çocuğu var.

0x0-murat-kurum-kimdir-kac-yasinda-nereli-murat-kurumun-hayati-ve-siyasi-kariyeri-1704569733325.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum