Aileler arasında kavga: 4 yaralı

Aileler arasında kavga: 4 yaralı

Bismil’de Ateş ile Budak aileleri arasında yaşanan kavgada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

 

Diyarbakır Bismil ilçesinde aralarında husumet bulunan Budak ile Ateş aileleri arasında önce yaşanan sözlü tartışma koşa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Xana Axparê (Çınar) ilçesine bağlı Başalan ve Yuvacık köylerinden Ateş ve Budak aileleri arasında daha önce bulunan bir husumetten dolayı  sözlü tartışma yaşandı. İki aile  Bismil’in Fırat Mahallesi Dicle Caddesi’nde karşılaşınca kavga meydana geldi.

Kesici ve ateşli silahların kullanıldığı kavgada 4 kişi yaralandı. Kavgada Hacı B. ağır yaralanırken Çevredekilerin sağlık ekibine haber verilmesi üzerine önce Bismil Devlet Hastanesi’ne ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.  Hacı B’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.