Ahmet Şık'tan Erdoğan'a yanıt: Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı

Ahmet Şık'tan Erdoğan'a yanıt: Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Bunların parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım” sözlerine yanıt verdi. Şık, "Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı" dedi.

Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne “Her Yer Taksim Her Yer Direniş” pankartını asan TİP’li milletvekillerini hedef alan sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Ahmet Şık, "Kaçak Saray’a da asacağız o pankartı" dedi.

Erdoğan, Kızılcahamam’da partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda “Üç tane sözde milletvekili pankart asmaya yeltendiler. Bu milletin polisine el kaldırandan milletvekili olmaz. Bunların parlamentoda da yeri olmaz. Bunların da parlamentodan silinip atılmasının adımlarının atılması lazım” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.