Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Adıyaman'da silahlı kavga: 1 ölü, 5 yaralı

Adıyaman'da iki aile arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü; 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Samsat'a İlçeye bağlı Gölpınar köyünde husumetli iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirlerine silahlarla saldırdı.

112 Acil Servis ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kahta ve Samsat devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan Şemsettin Bilgin vefat etti.

Jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.