Adana ve Maraş'ta deprem

Adana ve Maraş'ta deprem

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5 büyüklüğünde meydana geldi. Maraş'ın Göksun ve Türkoğlu ilçelerinde de 4 büyüklüğünde iki deprem oldu.

Adana'da peş peşe üç sarsıntı meydana geldi. AFAD verilerine göre Saimbeyli ilçesinde saat 19.36'da 3.9 büyüklüğünde, saat 19.47'de 4.5 büyüklüğünde ve saat 19.51'de de 3.7 büyüklüğünde depremler yaşandı. 4.5'lik depremin derinliği 9.38 kilometre olarak belirlendi.

Twitter hesabından açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Saimbeyli ilçemizde art arda meydana gelen 3.9, 4.5 ve 3.7 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Adana Valisi Süleyman Elban, "Şu ana kadar deprem nedeniyle herhangi sıkıntılı bir ihbar almadık. Bir olumsuzluk görünmüyor. Taramalarımız devam ediyor" diye konuştu.

MARAŞ'TA İKİ DEPREM OLDU

Saat 20.05'te ise Maraş'ın Göksun ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFAD depremin derinliğini 7.01 kilometre olarak ölçtü. 

Maraş'ın Türkoğlu ilçesinde, saat 23.08'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.