5 gündür haber alınamayan çocuk ölü bulundu

5 gündür haber alınamayan çocuk ölü bulundu

İzmir’den ailesiyle geldiği Kızıltepe’de 5 gündür kendisinden haber alınamayan Ümüd Can Özden’in Artuklu ilçesinde bir inşaatta cansız bedeni bulundu.

İzmir’den ailesiyle birlikte Mardin’in Kızıltepe ilçesine gelen ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki Ümüd Can Özden’in cansız bedeni bulundu. Artuklu ilçesindeki bir inşaatta asılı olarak bulunan Özden’in intihar ettiği iddia edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Özden’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenazesi Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.