3 ay sonra camilerde cemaatle ilk sabah namazı kılındı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, maske ve mesafe kurallarına uyularak tüm vakit namazlarının camilerde cemaatle kılınabileceğini açıklamasının ardından, camilerde üç ay sonra ilk kez sabah namazı kılındı.
Sabah namazı öncesi camiler, çeşitli önlemler alınarak ibadete hazır hale getirildi.
Camilerde herkesten maske takılması, evlerden getirilen seccadelerin kullanılması, sosyal mesafe kurallarına uyulması istendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı koronavirüs önlemleri kapsamında 16 Mart'ta camilerde toplu ibadet ve faaliyetlere ara verildiğini açıklamıştı.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
