Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı tamamen kaldırıldı

Yüksekova'da sokağa çıkma yasağı tamamen kaldırıldı

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da gece saatlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Yüksekova İlçesi Mülki sınırları içerisinde yapılan operasyon sona ermiş olup; 23.00 ile 06.00 saatleri arasında kısmi zamanlı olarak uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı 11.04.2017 Salı(bugün)'dan itibaren tamamen kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı konusunda göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 13 Mart 2016 tarihinde hendek ve barikatları kaldırmak amacıyla yapılan operasyonlar öncesi sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, 30 Mayıs 2016 tarihine kadar tüm gün uygulanan yasak bu tarihten itibaren 23.00 ile 06.00 saatleri arasında uygulanıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum