Yüksekova'da karla mücadele devam ediyor

Yüksekova'da karla mücadele devam ediyor

Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan karla mücadele çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Araç Sevk ve Bakım Amirliğine bağlı karla mücadele ekipleri tarafından İlçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde kar temizleme çalışması bitirildikten sonra bağlı ara sokaklarda çalışmalar başlatıldı.

Ara sokaklarda başlatılan çalışmalar hafta sonu da devam ederken ilçenin tüm mahallelerinde Cadde ve Sokaklar tamamen kardan arındırıldı.

Çalışmalar kapsamında bu günde İlçe Tarım Caddesi olarak bilinen H.Ömer Sabancı Caddesi ve Milli Egemenlik Caddesinde karla mücadele tüm hızıyla devam etti.

Toplanan tonlarca kar yığını ilçe dışına taşınırken, İş makinelerinin yetersiz kaldığı kaldırımlarda bilek gücü ile temizlik yapan çalışanlara esnafta destek verdi.

Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediyesi Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun ve Zabıta Müdürü Süleyman Dikçe yerinde takip etti.

İlçenin tüm mahallelerinde yolların tamamen açıldığını ve yarından itibaren İpek yolunda, Dağlıca yolunda ve  Şemdinli Yolunda kaldırım temizliğinin başlayacağını belirten Araç Sevk ve Bakım Amiri Ahmet Tozun, “Ekiplerimiz en son kar yağışından sonra her gün aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam etti. Başta Yoğun yaşam alanları ve Ticaret alanlarında başlattığımız kar temizliğiyle birlikte mahallelerimizde de eş zamanlı olarak kapsamlı bir şekilde çalışmalarımızı yürüttük. Hafta sonu da ilçemizin en işlek caddesine bağlı ara sokakları temizlemeye başladık. Bu günden itibaren bu sokakların tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Özellikle çalışmalarımız esnasında bizlere destek olan ve çalışanlarımızla birlikte kaldırımları temizleyen esnafımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.