Yüce ailesinden teşekkür mesajı

Yüce ailesinden teşekkür mesajı

Adıyaman’da tedavi görürken; geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Yavuz Yüce’nin ailesi taziyelerine katılıp acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yüce Ailesi, 53 yaşındaki Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Yavuz Yüce’nin 12 Mart Pazar günü Adıyaman Bölge Araştırma Hastanesi’nde tedavi görürken, geçirdiği ani kalp krizi sonrası yaşamını yitirmesi üzerine taziyelerine katılıp acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

'Hakkari seni ve yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacak. Mekanın cennet olsun güzel insan' ailenin n mesajı şöyle:

"Daha önce geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi gördüğü hastanede ani kalp krizi geçirip yaşamını yitiren 53 yaşındaki Yavuz Yüce’nin hastanede bulunduğu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ; Yüce nin vefatı sonrası, cenazenin hastaneden alınıp defnedilme sürecinde bizi yalnız bırakmayan, cenazemizle ilgilenen, cenaze töreninde bulunan, taziyemizde acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyen, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, maillerle baş sağlığı dileklerini sunan dost ve akrabalarımıza; Başta Hakkari ve Adıyaman halkı olmak üzere bu acılı günümüzde biz yalnız bırakmayan dualarıyla yanımızda olan tüm dost ve akrabalarımıza: taziyemize katılan siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticilerine; kamu kurum ve kuruluş çalışanları ve müdürlerine; Adıyaman; Diyarbakır, İstanbul, Ankara, Van, Muş, Hakkari illeri ile Yüksekova,  Başkale, Şemdinli ve Çukurca ilçelerimizden baş sağlığına katılan değerli halkımıza, Yavuz Yüce’nin arkadaşlarına, tüm dost ve akrabalarımıza; taziye süresince bizleri evlerinde konuk eden dostlarımıza, teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Tarifi olmayan bu acımız sizlerin sayesinde azaldı. Yavuz umuzun Hakkari ye mal olmuş ve birçok gönlüde yer edinmiş bir değer olduğunu hatırlatan herkese minnettarız.  Allah herkesten razı olsun.
                                                                      YÜCE AİLESİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.