Yavaş, Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazandı

Yavaş, Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazandı

Yavaş ödüle ilişkin, "2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazanmanın mutluluğunu yaşıyorum" değerlendirmesi yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazandı.

Dünya Belediye Başkanı Ödülü ise Rotterdam ve Grigny belediye başkanlarına verildi.

Yavaş, ödüle ilişkin sosyal medya hesabından, “2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Size hizmet etme fırsatını bana sunduğunuz için teşekkür ediyorum” değerlendirmesini yaptı.

21 ülkeden seçilen 32 belediye başkanının aday olduğu organizasyonda ödülün, Avrupa ve Asya'nın büyük başkentlerine eşit bir metropol inşa etme çabası ve vizyonu nedeniyle verildiği belirtildi.

Ödül açıklamasında, Yavaş'ın halkın güvenini esas alan şeffaf bir liderlik tarzı benimsediği ifade edildi.

Yavaş'ın yolsuzluğa karşı mücadele ettiği kaydedilirken, toplumun yoksul ve savunmasız kesimini desteklediği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.