Böbrek hastası Öner'den yardım çağrısı

Böbrek hastası Öner'den yardım çağrısı

Van’da yaşayan 39 yaşındaki 3 çocuk annesi Nigar Öner, 8 yıldır böbrek yetmezliğiyle mücadele ediyor ve diyalize bağlı bir yaşam sürdürüyor. Yardımseverlerden destek bekleyen Öner, yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

Van’da yaşayan 39 yaşındaki 3 çocuk annesi Nigar Öner 8 yıldır diyalize bağlı yaşıyor. Hayırseverlerden destek bekleyen Nigar Öner, haftanın üç günü diyalize girmek zorunda kalıyor. Van’da yaşam mücadelesi veren Nigar Öner tüm hayırseverlerden yardım bekliyor.

"Haftanın 3 günü diyaliz tedavisi görüyorum"

Hastalığının her geçen gün daha da ilerlediğini belirten Öner, “Ben 8 yıldır böbrek yetmezliğinden haftanın 3 günü diyaliz tedavisi görüyorum. 3 çocuğum var. Şu an tedavim mümkün ama başka bir hastalığa yakalanırsam ki diyalize giren hastaların kaçışı yok; o zaman tedavi şansım artık kalmaz” dedi. Öner, ayrıca hastalığının genetik olduğunu ve babasını da aynı hastalıktan kaybettiğini belirtti.

Maddi sıkıntılar ve yardım çağrısı

Maddi sıkıntılarla boğuştuğunu belirten Nigar Öner, “Çocuklarıma hem annelik hem babalık yapıyorum. Hastalığımın tedavisi var ama yüklü bir para olduğundan kendim karşılayamadım. Tedavim için sizin desteğinize ihtiyacım var. Kalan ömrümü sağlıklı geçirip evlatlarımın annesiz kalmamaları için siz güzel insanların desteğini bekliyorum. Şimdiden bana ve çocuklarıma yardım eli uzatacak herkesten Allah razı olsun” dedi.

Destek için iletişim numarası: 5444643422

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.