Özel Beyaz Gelincik’ten Vali Toprak’a teşekkür

Özel Beyaz Gelincik’ten Vali Toprak’a teşekkür

Özel Beyaz Gelincik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hikmet Özdemir kurumlarını ziyaret edip; öğrencilerini evinde ağırlayan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Funda Toprak’a teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak Eşi Funda Toprak ile birlikte 3 Ağustos tarihinde kentte faaliyet gösteren özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini ziyaret edip, 4 ağustos tarihinde ise öğrencilerini ağırladı. 

2006 yılından beri Hakkari’nin Medrese Mahallesi, Şehit Vali Derviş Yalım İ. Ö. O. Yanı Öz Rosto Apartmanında hizmet veren Özel Beyaz Gelincik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu ve Kurucu Müdürü Hikmet Özdemir, kurumlarını ziyaret edip; öğrencilerini ağırlayan Vali Toprak ve eşine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Özdemir, yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz ve hanımefendinin kurumumuzu ziyaret etmesi, öğrencilerimizi evlerinde ağırlaması bizi, öğrencilerimizi ve velilerini çok sevindirdi. Sayın valimiz ve eşi Funda Hanıma, belediye başkanımıza, milli eğitim müdürümüze, emniyet müdürümüze ve diğer kurum yetkililerine moral ve motivasyonumuzu en üst seviyeye çıkarttıkları ve çocuklarımıza gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi. 

Özel Beyaz Gelincik Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin 11 yıldır deneyimli ve uzman kadrosu ile engelli bireylere hizmet verdiklerini anlatan Özdemir; “Resmi tatil günleri hariç yılın 12 ayında çalışıyoruz. 23’ü uzman 35 personelimiz var. 19 sınıfta ortalama 350 öğrenciye seans sistemi ile kişiye özel eğitim veriyoruz. Özel Öğrenme, işitsel engelliler, zihinsel engelliler ve bedensel engelliler destek eğitim programı ile engelli bireylere yönelik özel eğitim veriyoruz.  Engelli bireylerin ailelerini bilinçlendirip, çocuklarına karşı olumlu yaklaşım sergilemeleri için çaba gösteriyoruz. Aile birliği çalışmalarını yapıp, ailelerin daha bilinçli ve duyarlı olması için uzman ekibimizle birlikte ziyaretleri düzenleyip toplantılar yapıyoruz” dedi. 

Hakkari merkez ve köylerinden ortalama 350 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Özdemir, öğrencilerini bayan ve erkek hostesler eşliğinde servisler ile evlerinden alıp evlerine bıraktıklarını kaydetti.

Toplumun bütün kesimlerine engelli bireyler için duyarlılık çağrısı yapan Özdemir, engellilerin istediği tek şeyin ilgi olduğunun altını çizdi. 

r1.jpgr2-001.jpgr.jpgr3-001.jpg

r4-001.jpgr5-001.jpgr7-001.jpg

r8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.