2 kentin bazı ilçelerinde okullara kar tatili

2 kentin bazı ilçelerinde okullara kar tatili

Tunceli'nin Nazımiye, Pülümür, Hozat, Ovacık, Mazgirt ilçeleri geneli ve Pertek’teki köy okulları ile Bingöl Karlıova'da okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildi.

Yoğun kar yağışının hayatı neredeyse felç ettiği Dersim ve Bingöl'un bazı ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışının hayatı zorlaştırdığı belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle çeşitli tedbirlerin alındığı aktarılan açıklamada, "İlimizde gerçekleşen yoğun kar yağışı nedeniyle Nazımiye, Pülümür, Hozat, Ovacık ve Mazgirt ilçelerimizin geneli ile Pertek’teki köy okullarımızda eğitim öğretime 17 Ocak Çarşamba günü ara verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Bingöl Karlıova kaymakamlığı da ilçedeki yoğun kar yağışı ve fırtına sebebiyle, ilçe merkezi ve köylerdeki okullarının tamamında eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.