Kahraman ailesinin mutlu günü

Kahraman ailesinin mutlu günü

Hakkari'nin kadim ailelerinden Kahraman ailesinin sevilen genç simalarından Davut Kahraman Şirin Kahraman ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi'deki Şehit Selahattin İlk Öğretim Okulu Bahçesi'nde 11 - 12 Ağustos tarihlerinde düzenlenen düğüne Hakkari'nin Durankaya Belde Belediyesi Başkanı Fatih Keskin'in yanı sıra kentin kanaat önderleri ile Kahraman ailesinin Hakkari, Van ve Yüksekova'daki yakınları katıldı. 

Davetlilerin yöresel elbiseler giydiği düğğün Kürtçe Müzikler eşliğinde halaylar çekerken düğün renkli görüntülere sahne oldu. 

Kahraman ailesi düğüne katılan bütün davetliler teşekkür ederek “Düğünümüz 2 gün 2 gece sürdü. Düğüne yoğun ilgi gösteren, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz şükranlarımı sunarım. Düğün sırasında bir eksiğimiz, bir kusurumuz olmuşsa af ola. Saygılarımızla”  ifadelerine yer verdiler.

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.