Çukurca fm yeniden yayın hayatına başladı

Çukurca fm yeniden yayın hayatına başladı

Çukurca Kaymakamlığı tarafından, İçişleri Bakanlığı ve TRT'nin desteğiyle kurulan "Çukurca FM", yayın hayatına yeniden başladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, İçişleri Bakanlığı ve TRT'nin desteğiyle 2018 yılında kaymakamlık tarafından kurulan Çukurca FM, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu'nun talimatları doğrultusunda ilçenin sesini dünyaya duyurmaya kaldığı yerden devam edecek.

Çukurca'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtıldığı programların yer aldığı radyo kanalında, ilçede yürütülen çalışmalar, hayata geçirilen projeler hakkında da vatandaşlar bilgilendiriliyor.

91.1 frekansı ile Karasal ve internet üzerinden yayın yapan radyo kanalında tanıtım programlarının yanı sıra  Yapımcısı ve sunucusu Sipel Doğan tarafından çalınan Türkçe ve Kürtçe şarkılar, ilçe halkı tarafından sevilerek dinleniyor.

WhatsApp istek hattı: 0536 272 58 91

9fc86a13-0db6-4274-8245-880d9c554732.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.