Hakkari’de Turizm Haftası etkinlikleri

Hakkari’de Turizm Haftası etkinlikleri

Turizm Haftası Hakkari’de çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Sektör temsilcileri Vali Akbıyık’ı ziyaret ederken, Sektörün sorunları ve Hakkari'nin Turizm potansiyeli ele alındı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’deki 43. Turizm Haftası etkinlikleri Hakkari’de çelenk sunumu ile başladı.

Çelenk sunumun ardından İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu  turizm sektör temsilcileri ile beraber Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.

Turizm sektör temsilcileri ile tanışan ve sektörün sorunlarını dinleyen Vali Akbıyık, Hakkari’nin her alanda olduğu gibi turizm alanında da kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Ziyarette, Hakkari’nin tanıtılmasına önemli katkı sağlaması beklenen turizm potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Turizm Sektörü temsilcileri daha sonra, Vali Yardımcısı Mustafa Pala başkanlığında ‘Turizm Sektör’ toplantısına katıldılar.

Burada söz alan Vali Yardımcısı Mustafa Pala Turizm haftasını kutladıklarını belirterek hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi verdi.

Haftanın Hakkari için hayırlı olmasını dileyen Vali Yardımcısı Pala, Hakkari’nin Turizm potansiyelinin artırılması için neler yapılabileceğini ele alacaklarını kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam ederken, Turizm Haftası etkinlikleri ise gün boyunca devam edecek.

1-20190419124409.jpg2-20190419124409.jpg3-803.jpg4-623.jpg

5-436.jpg6-328.jpg7-210.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.