Kürt sanatçı Beytocan taburcu oldu

Kürt sanatçı Beytocan taburcu oldu

Kanser tedavisi gören Kürt sanatçı Beytullah Güneri (Beytocan) hastaneden taburcu edildi. Sanatçı Beytocan tedavisine evde devam edecek.

İsveç’te kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Beytocan, hastaneden taburcu edildi.

Beytocan’ın kardeşi Adarcan Güneri, kardeşinin hastaneden taburcu edildiğini ve tedavisinin evde devam edeceğini açıkladı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Değerli eş, dost, akraba ve Beytocan sevenler: An itibariyle can ağabeyimi eve getirmiş bulunmaktayız. Bundan sonra günlük bakımı evde, radio terapi’ye hastaneye gitmek kaydıyla devam edilecektir. Doktorlarının uyarısıyla bundan sonra dikkat etmemiz gereken tedavi sürecinde nezle, grip ve koronadan korumaktır. Bu hassas süreçte tüm eş dost ve akrabalar vede Beytocan sevenlerden gerek ziyaret ve telefon vede gerekse sosyal medya yoluyla onu yormazsanız bir an önce sağlığına kavuşmasına yardımcı olursunuz. Anlayışınız için sonsuz teşekkür. Sağlıklı ve güzel günlere. Ailesi adına kardeşi Adarcan Güneri.”

İsveç’in başkenti Stockholm’de yaşayan ünlü sanatçı Beytocan, bir süredir kanser tedavisi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.