Kamışlı yollarında ABD-Rusya kapışması

Kamışlı yollarında ABD-Rusya kapışması

Türkiye'nin harekâtı sonrası Suriye'nin Haseke vilayetinde çok yakın noktalarda devriye yapan Amerikan ve Rus askerleri dar bir yolda 'kapıştı'.

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusundaki harekatının ardından çok yakın alanlarda devriye gezen Rus ve Amerikan askerleri arasında dün Kamışlı’da bir ‘sollama krizi’ yaşandı. Rus ve Amerikan zırhlı araçları iki şeritli dar bir yolda iç içe kaldı; Amerikan bayraklı araçlardan biri, Rus bayraklı bir aracı yoldan çıkardı 

Bu sırada karşıdan karşıya geçen bir sivil ölüm tehlikesi atlattı.

Suriye’de ABD’yle Rusya arasındaki ‘soğuk savaş’ı ortaya seren bu görüntüler sosyal medyada büyük ilgi çekti. Kullanıcılar, ünlü Amerikan aksiyon filmleri serisine atıfla “Hızlı ve Öfkeli, Kamışlı stili” ve “3. Dünya Savaşı her an çıkabilir” gibi yorumlarda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.