Galatasaray'da yeni teknik direktör

Galatasaray'da yeni teknik direktör

Galatasaray'da Riekerink dönemi sona erdi. İgor Tudor dönemi başlıyor.

Galatasaray’da İgor Tudor dönemi… Galatasaray, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İgor Tudor’la anlaştı.

Galatasaray’ın bugün yapılacak Yönetim Kurulu toplantısından önce, Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor’un menajeri ile görüşen Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Igor Tudor’un menajeri ve kendisi ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Igor Tudor kimdir?

Hırvat futbolcu ve teknik direktör Igor Tudor 1978 Split doğumlu. 1995 yılında Hajduk Split’de stoper mevkisinde oynamaya başladı. 58 maçta 5 gol attı. 1998 yılında Juventus’a transfer edildi. 2004’te AC Siena’ya kiralandı. 2006 yılında tekrar Juventus’a geldi. 1997 yılında ilk kez Hırvatistan Millî Futbol Takımı’na seçildi. Juventus tekrar Serie A’ya yükselince Hajduk Split takımına yollandı ve orada futbolculuk kariyerini noktaladı. 2013 yılından 2016 yılına kadar Hajduk Split’in teknik direktörlüğünü yapan Tudor, 2016/17 sezonu öncesinde Kardemir Karabükspor ile anlaşmaya varmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.