'Evet' mi önde 'Hayır' mı? İşte Gezici'nin son referandum anketi

'Evet' mi önde 'Hayır' mı? İşte Gezici'nin son referandum anketi

Gezici Araştırma, 4-5 Şubat tarihlerinde, 24 il, 85 ilçe ve 135 mahalle ve köyde 2 bin 860 katılımcıyla referandum anketi yaptı. İşte ankete göre ortaya çıkan sonuçlar.

Gezici Araştırma, 4-5 Şubat tarihlerinde, 24 il, 85 ilçe ve 135 mahalle ve köyde 2 bin 860 katılımcıyla referandum anketi yaptı. Araştırmaya göre katılımcıların yüzde 43,7’si “evet” demek istediğini ifade ederken yüzde 45,7’si “hayır” diyeceğini söyledi.

Katılımcıların yüzde 10,6’sı ise “kararsız” olduğunu belirtti. Kararsızlar bilimsel bir yöntemle ağırlıklarına göre dağıtıldığında, “evet” diyenlerin oranı yüzde 48,9, “hayır” diyenlerin oranı ise yüzde 51,1 olarak belirlendi olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.