Cizrespor kendi sahasında galip

Cizrespor kendi sahasında galip

Cizrespor kendi sahasında ağırladığı Utaş Uşaksporu 3-2 yendi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  3.Lig 3.Grup maçları çerçevesinde Cizrespor kendi sahasında Utaş Uşaksporu ağırladı. Cizresporlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta geniş güvenlik önlemleri alan polisler istiklal marşı esnasında ayağa kalmadığı gerekçesiyle 3 taraftarı gözaltına almak istedi. Taraftarların polise tepki göstermesi üzerine 3 taraftarın kimlik bilgisi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ç

ıkan gerginlik sırasında uzun namlulu silahlarıyla özel hareket polisleri de tribüne gelirken Cizrespor yönetiminin araya girmesi ile gerginlik son buldu. Ancak maç esnasında polislerin taraftarları çok sayıda kamera ile kayda almasına maç boyunca tepki gösterildi.

Maçta ilk golü konuk takım Utaş Uşakspor 28'inci dakikada Şahin Fıstıkçı ile buldu. Gol sonrası Cizrespor 45'inci dakikada kazandığı penaltıdan Gökhan Ünver’in golüyle beraberliği sağladı. İkinci yarıda Cizrespor 49 ve 55'inci dakikada Cemre Atmaca'nın attığı gollerle 3-1 öne geçti. 89'uncu dakikada konuk takım Nurettin Çağlar’ın golü ile farkı bire düşürdü. Maçın 10 dakika verilen uzatmalarında başka gol atılmadı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarlar sahaya inerek futbolcularla galibiyeti kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.