Beytüşşebap ve köylerine de maske zorunluluğu

Beytüşşebap ve köylerine de maske zorunluluğu

Cizre ilçesinin ardından Beytüşşebap ilçesinde de maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

Şırnak’ın Cizre İlçe Hıfzıssıha Kurulu’nun Cizre’de maskesiz sokağa çıkmayı yasaklamasının ardından Beytüşşebap'ta da yasaklandı.

Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "Kıymetli Beytüşşebaplı vatandaşlarımız; Bugüne kadar sizlerin anlayışı ve işbirliği ile ilçemizde koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı başarılı bir mücadele yürüttük. Birlikte elde ettiğimiz bu başarının devamı ve hepimizin sağlığı için 1 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren ilçemiz merkez ve köylerinde sokağa çıkarken maske takma zorunluluğu tedbirini uygulamaya başlayacağız. Bugüne kadar almış olduğumuz tedbirlere her hangi bir idari ceza işlemine gerek kalmadan riayet ettiğiniz gibi; bu tedbire de her hangi bir idari ceza işlemine gerek kalmadan riayet edeceğinize inancımız tamdır. Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.