Batman Petrolspor şampiyon oldu

Batman Petrolspor şampiyon oldu

Rakibi Hendekspor’u 2-1 yenen Batman Petrolspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3’üncü Lig’de yer alan Batman Petrolspor Hendekspor’u 2-1’lik skorla mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Hendekspor’u 2-1 yenerek puanını 68’e çıkaran Petrolspor, Kütahya Belediyespor’un kendi evinde Elazığspor ile berabere kalması sonucuyla ligin bitimine 3 hafta kala 11 puan fark ile şampiyon oldu.

BİNLERCE TARAFTAR MAÇI İZLEDİ

Yaklaşık 15 bin taraftarı önünde Sakarya ekibi Hendekspor’u konuk eden lider Batman Petrolspor karşılaşmanın henüz  9’uncu dakikasında 1-0  geriye düştü. 28’inci dakikada Petrolspor Aykut Çift ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. İkinci devreye de hızlı başlayan Petrolspor, 51’inci dakikada penaltı kazandı.  Penaltıyı kullanan Aykut Çift, topu filelerle buluşturamadı. Petrolspor, 67’inci dakikada Akın Akman ile 2-1 öne geçti. 

Maç 2-1 Petrolspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.