Başkan Kaya’dan taziye teşekkür mesajı

Başkan Kaya’dan taziye teşekkür mesajı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Hakkari İl Eş Başkanı Sinan Kaya, taziye teşekkür mesajı yayınladı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

HDP İl Eş Başkanı Sinan Kaya, İstanbul’da kanser tedavisi görürken vefat eden abisi Adnan Kaya’nın taziyesine katılan ve telefonla arayanlar için taziye teşekkür mesajı yayınladı. 

Eş Başkan Kaya taziye mesajında, İstanbul’da son bir yıldır kemoterapi tedavisi gören abisinin o zor günlerinde daima yanlarında olan HDP Hakkari il ve ilçe örgütü yöneticileri ile hastanede her daim yanlarında bulunan Dağlar ailesinin tüm fertlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Rahmetli ağabeyim yaklaşık bir yıl boyunca kemoterapi tedavisi gördü. Malumunuz korona virüsü tedbirleri kapsamında cenaze merasimini sadece aile bireyleri ve HDP Hakkari il örgütünün katılımıyla gerçekleştirdik ve taziye çadırı da kurmadık. Bu süre zarfında taziye dileklerini telefonla bildiren HDP Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan Mithat Sancar ile bölge milletvekillerimiz başta olmak üzere, gerek yurt dışından gerekse de yurt içinden acımızı paylaşan tüm dost, komşu ve akrabalara teşekkür ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum